ÁCS-BÁDOG

Ácsmunkák, bádogozás profi kivitelezése szakképzett csapatunkkal, rövid határidővel! Hívjon minket most!

KAPCSOLAT

LAKÁSFELÚJÍTÁS

Cégünk gondosan összeválogatott profi szakemberekkel dolgozik, akik jól tudják, hogyan kell teljesíteni az ügyfelek elvárásait. A lakásfelújítási folyamat minden egyes lépésében a maximumot nyújtjuk, hogy a lakásfelújítás végén ne csupán a lakása legyen rendezett, de Ön is elégedett legyen!

ács-bádogos

RE-NOVA KFT.

ÁCSMUNKA/BÁDOGOZÁS

Teljes körű bádogozási és ácsmunkát vállalunk professzionális kivitelezéssel, jó minőségű anyagokkal és precíz munkavégzéssel. Cégünk áll a rendelkezésére, lehet szó bármilyen faszerkezet építéséről, tervezéséről, kivitelezéséről!

Cégünkkel az ácsmunkához, bádogozáshoz szükséges bádogos anyag az igényeknek megfelelően kiválasztható. A cégünk által rendelkezésre álló anyagok színe, minősége, termékskálája roppant széleskörű skálán mozog. Az ács munkák kivitelezése folyamán számtalan területeken tudjuk az ügyfeleink igényeit kiszolgálni!

Miért minket válasszon ha ácsmunka, bádogozás szükséges?

Egy tető a ház legfontosabb része és az építése folyamán egy ács feladata lesz a kulcsfontosságú. Bízza csapatunkra ezeknek a feladatoknak a kivitelezését! Pontosan, határidőre dolgozunk és a munkánkra garanciát biztosítunk.

Velünk nem szükséges aggódnia, hogy a munka után problémái lesznek! A munkáinkra éppen ezért garanciát vállalunk! Az előre egyeztetett összeg nem fog változni a munka végéig! Valamint minden esetben tartalmazza az anyag és a munka költségeit is. Megbízható csapatunk ott lesz a megbeszélt időpontban és elkészülünk a megbeszélt időpontra!

Szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és csak minőségi és időtálló munkát adnak ki a kezük alól. A felhasznált anyagokat szakértelemmel választjuk ki megbízható ellátóktól, amelynek az árát az általunk biztosított ajánlat minden esetben tartalmazza!