BURKOLÁS ÉS SZIGETELÉS

Burkolás és szigetelés profi kivitelezése szakképzett csapatunkkal, rövid határidővel! Hívjon minket most!

KAPCSOLAT

VILLANYSZERELÉS

Nagyon sok elégedett magánszemélyt tudhatunk ügyfeleink között és mindig örülünk ha magánszemélyeknek tudunk segíteni. Cégünk egyik profilja az elektromos árammal kapcsolatos szolgáltatások biztonságos kivitelezése és a szolgáltatás zavartalan fenntartása a mindennapok folyamán.

burkolás és szigetelés

RE-NOVA KFT.

BURKOLÁS ÉS SZIGETELÉS

A burkolás több funkciót is ellát annak érdekében, hogy otthonunk számára védelmet nyújtson. A burkoló munka viszont átvitt értelemben egy tágabb jelentést is magában foglalhat. Hiszen otthonunkat nem csupán belülről, hanem kívülről is burkolhatjuk. Ha a burkoló munkát és a szigetelést említjük, akkor a kereteink ismét tágabbak lesznek. A szigetelés a külső burkolat elkészítése során is fontos szerepet tölt be és a belső burkolat esetében is.

Mit kell tudni otthonunk burkolásának, szigetelésének fontosságáról?

Otthonunk szigetelése pontosan egy olyan összetett munkafolyamat, mint a burkolás. A szigetelés több szempont alapján is értelmezhető.  A burkolást tekintve a legkézenfekvőbb szigetelési munka, az a vízszigetelés. Ennek egyértelműen olyan helységekben lesz nagyobb jelentősége, ahol vízhasználat zajlik. Tehát ahol adódik lehetőség vagy esély arra, hogy a burkolat netán nagyobb mennyiségben is vízzel fog érintkezni.A víz a burkolat hatalmas ellensége. Abban a helyzetben, ha a víz képes beszivárogni a burkolat alá, megtöri annak rendszerét, majd kárt okoz benne. A víz továbbá még a fúgázó anyagon keresztül is beszivároghat.

Ha a víz a burkolat alá jut, ott megáll, felnedvesíti az anyagot és gombásodás kezdődhet meg. Ezáltal a burkolást megelőzően az ilyen helységekben, amely a legtöbb esetben a konyha és a fürdőszoba, legfőképpen akkor, ha beépített zuhanyzókabinnal rendelkezünk, a burkoló anyag felrakását megelőzően a falat szigetelni szükséges.Az ilyen típusú szigetelésre több lehetőség is adott, a munka nem igényel sok időt és nem is okoz pluszban hatalmas költséget. Azonban a burkolat élettartamát jóval meghosszabbíthatja!

A házak belső területeinek a burkolása igazából a teljes épület burkolásának csupán a fele. A lakás külső része lényegesen több káros külső tényezőnek van kitéve. Ezáltal ennek az alapos szigetelése és a burkolás pontosan ugyanúgy lényegesek.

Otthonunk külső burkolása az egy kőműves munka. A beltéri és kültéri burkolás, habár közös célt szolgál, mégpedig otthonunk védelmét, teljesen különböző jellegű. A két területnél különböző dolgokat, káros hatásokat szükséges kivédeni, és a két típusú burkolatnak más funkciót szükséges betöltenie is.A ház külső burkolatának ki kell állnia az időjárási viszonyok általi hatásokat, mint az erős napfény, eső, fagy.