GENERÁLKIVITELEZÉS

Generálkivitelezés cégünkkel, profi, szakképzett csapatunkkal, rövid határidővel! Hívjon minket most!

KAPCSOLAT

BONTÁSI MUNKÁLATOK

Minden felújítási és átalakítási munka kivitelezéséhez számtalan bontási munkálat tartozik. Ezeket pedig cégünk költséghatékony, négyzetméter alapú árak mellett végzi el Önnek. Lehet szó akár járda vagy tetőbontásról, a belső hidegburkolatok eltávolításáról, profi csapatunk kedvező munkadíjakkal várja az Ön megkeresését! Több évtizedes tapasztalatunknak és több száz sikeres projektünknek köszönhetően a munkafolyamatokat összehangoljuk. Mindeközben pedig folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a fejleményekről, a haladás fokozatáról és az esetlegesen megoldásra váró problémákról is.

generálkivitelezés

RE-NOVA KFT.

PROFI GENERÁLKIVITELEZÉS

Cégünk szolgáltatásai között megtalálható a generálkivitelezés, épületek bontása és komplett felújítása is. Megbízható és profi, precíz csapatunkkal modern, minden elképzelésnek megfelelő otthonok megvalósítására törekszünk! Lehet szó családi házak kivitelezéséről, vagy egy régebbi belvárosi lakás felújításáról is egyaránt. Cégünk minden esetben pontos határidőkkel és extra költségek nélkül dolgozik.

Miért minket válasszon generálkivitelezés esetében?

Csapatunk pontosan jól tudja, hogy egy építkezés milyen megterhelő feladat az Ön részére. Az összes létező, apró részletre figyelmet fordítani és jelen is lenni pedig teljességgel kivitelezhetetlen. Éppen ezért az összes hasonló terhet leveszünk az ügyfeleink válláról! Hiszen a generálkivitelezés szolgáltatásunkkal kézben tartjuk az összes munkafolyamatot. Generálkivitelező csapatként a feladataink az alapanyag beszerzéseitől megkezdve a megfelelő szakemberek kiválasztásán át egészen a kivitelezésig terjed.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal végzi a generálkivitelezés feladatait! Önnek nem szükséges törődnie a házépítés stresszes folyamataival, ha leendő otthona kivitelezését az alapozástól az átadásig szükséges szaktudással rendelkező csapatunkra hagyja. Lehet szó új ház kivitelezéséről vagy egy régebbi ingatlan felújításáról is.

Cégünk szakemberei alapos és professzionális munkavégzéssel végzik el az otthonok kivitelezését és felújítását. Munkánk folyamán arra törekszünk, hogy folyamatos kapcsolatban maradjunk ügyfeleinkkel és az összes szakmai kérdésre kielégítően válaszoljunk az építkezés folyamán. Mi is voltunk már az ügyfeleink cipőjében, ezért egészen jól ismerjük a felmerülő kérdéseket és aggodalmakat. Akár apróbb munkálatok, akár egy teljes házfelújítás kivitelezéséről is beszélünk, minden esetben rengeteg időt és tevékenységet foglal magában a folyamat.

Válassza cégünk szakértő csapatát, és mi levesszük az összes terhet az Ön válláról. A generálkivitelezés az egyik leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásunk. Hiszen a legnagyobb előnye, hogy a komplett építkezés alatt teljes mértékben minden munkát elvégzünk, felügyelünk és folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a folyamatok állásáról.