GÉPI FÖLDMUNKÁK, BONTÁSI MUNKÁLATOK

Gépi földmunkák, bontási munkálatok profi kivitelezése szakképzett csapatunkkal, rövid határidővel! Hívjon minket most!

KAPCSOLAT

GENERÁLKIVITELEZÉS

Cégünk szolgáltatásai között megtalálható a generálkivitelezés, épületek bontása és komplett felújítása is. Megbízható és profi, precíz csapatunkkal modern, minden elképzelésnek megfelelő otthonok megvalósítására törekszünk! Lehet szó családi házak kivitelezéséről, vagy egy régebbi belvárosi lakás felújításáról is egyaránt. Cégünk minden esetben pontos határidőkkel és extra költségek nélkül dolgozik.

bontási munkálatok

RE-NOVA KFT.

GÉPI FÖLDMUNKÁK / BONTÁSI MUNKÁLATOK

Minden felújítási és átalakítási munka kivitelezéséhez számtalan bontási munkálat tartozik. Ezeket pedig cégünk költséghatékony, négyzetméter alapú árak mellett végzi el Önnek. Lehet szó akár járda vagy tetőbontásról, a belső hidegburkolatok eltávolításáról, profi csapatunk kedvező munkadíjakkal várja az Ön megkeresését!

Miért válassza cégünket gépi földmunkák és bontási munkálatok miatt?

Az épületek bontása, de összeségében minden bontási munkálat egy veszélyes ágazat. Cégünk éppen ezért szerződés keretein belül garantálja, hogy minden folyamatot a biztonsági előírásoknak megfelelőn végez el.

A nagyobb méretű családi házakkal párhuzamosan, melléképületek és nagyobb ipari létesítmények lebontása sem okoz számunkra gondot. Modern eszközeink pedig segítik a csapatunk szakembereit abban, hogy gyorsan és precízen tudjanak dolgozni.

A bontástól kezdve, az alapozáson át, egészen a nyílászárók beépítéséig, a Re-Nova Kft. csapata minden részfeladatot elvégez Önnek. Ezek mellett pedig Önnek nem szükséges időt és energiát fordítania a megfelelő szakemberek felkutatására.

Több évtizedes tapasztalatunknak és több száz sikeres projektünknek köszönhetően a munkafolyamatokat összehangoljuk. Mindeközben pedig folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a fejleményekről, a haladás fokozatáról és az esetlegesen megoldásra váró problémákról is.