KŐMŰVES MUNKÁLATOK

Kőműves munkák profi kivitelezése szakképzett csapatunkkal, rövid határidővel! Hívjon minket most!

Contact Us

BURKOLÁS ÉS SZIGETELÉS

A burkolás több funkciót is ellát annak érdekében, hogy otthonunk számára védelmet nyújtson. A burkoló munka viszont átvitt értelemben egy tágabb jelentést is magában foglalhat. Hiszen otthonunkat nem csupán belülről, hanem kívülről is burkolhatjuk. 

kőműves munkálatok

RE-NOVA KFT.

PROFI KŐMŰVES MUNKÁLATOK

Amikor profi kőműves csapatot keresünk, akkor ajánlott előzetesen átgondolni, hogy milyen munkát bíznánk a szakemberekre. Egy kőműves a legtöbb esetben épületek falszerkezeteit és falidomait, válaszfalakat, betonszerkezeteket és vasbetonszerkezeteket, kéményeket, járdákat, szegélyeket, szellőzőket és csatornákat kivitelez. Néhány esetben javít, valamint a vakolás és felületkezelés is rá bízható. Azonban ez még tovább bővülhet a kőműves szakember tapasztalatából kiindulva. A kőműves csapat kiválasztása során lényeges, hogy nagy tapasztalattal és sok referenciával rendelkező csapatot válasszunk!

Miért minket válasszon ha kőműves munkára van szüksége?

Cégünk a hosszútávú kapcsolatok kialakítását tartja az egyik legfontosabb szempontnak. A megbízás teljesítését követően sem hagyjuk magára ügyfeleinket és bármikor számíthat csapatunkra bármilyen szakmai kérdéssel kapcsolatba. Ránk nem kell napokat vagy hosszú heteket várnia! Kollégánk a kapcsolatfelvételt követő 1-2 napon belül kiszáll Önhöz a helyszínre egy személyes felmérés elvégzése érdekében.

Csapatunk nem az árakkal akar versenyezni. Nekünk sokkal lényegesebb, hogy a várakozásokon felül teljesítsünk és mindig annak érdekében dolgozunk, hogy a lehető legtöbbet tudjuk nyújtani ügyfeleink számára. Csupán úgy tudunk igazán nagyot alkotni, ha élvezzük is a szakmát, amelyben tevékenykedünk. Nálunk nincsen egy tahó főnök, aki másokat ugráltatna. Nem csupán munkatársak, hanem egy összeszokott csapat is vagyunk.

Kiemelt figyelmet szentelünk a csapatunk folyamatos továbbképzésére is. Tartjuk a folyamatos lépést a változásokkal és minden év során megpróbálunk szintet lépni a szakterületeinken belül. A kapcsolatfelvételt után minden folyamat úgy fog történni, hogy az Önnek a lehető legkényelmesebb legyen. Ha megtisztel minket a bizalmával, akkor biztos lehet abban, hogy nem fog bennünk csalódni.