LAKÁSFELÚJÍTÁS

Komplett lakásfelújítás cégünk egyik fő tevékenysége. Segítséget nyújtunk a teljes lakásfelújítás kivitelezése, családi házak felújítása során.

KAPCSOLAT

VILLANYSZERELÉS

Villanyszerelő csapatunk, megfizethető árak mellett javítják meg elromlott elektromos vezeték hálózatát, elektromos készülékeit, berendezéseit! Természetesen garanciát is biztosítunk az általunk kivitelezett villanyszerelési munkálatokra, amelyről számlát és munkalapot is adunk! Nincs semmilyen mellébeszélés, vagy kontárkodás, csupán profi villanyszerelés és hibaelhárítás!

LAKÁSFELÚJÍTÁS

RE-NOVA KFT.

KOMPLETT LAKÁSFELÚJÍTÁS

Komplett lakásfelújítás cégünk egyik fő tevékenysége. Segítséget nyújtunk a teljes lakásfelújítás kivitelezése, családi házak felújítása során. Tapasztalt és megbízható kollégákkal, csapattal dolgozunk, és nagy figyelmet fordítunk a kiváló minőségű munkavégzésre. Profi csapatunk szakmai tudásának köszönhetően kiváló minőségű lakásfelújítást hajtunk végre, minden esetben a megbeszélt határidő pontos betartásával. A munka befejezte után mindig tiszta állapotban adjuk át a lakást, mi elintézzük Önnek az átadást megelőző takarítást.

 

Miért minket válasszon ha lakásfelújítás szükséges?

A lakásfelújítás szinte egyből elkezdhető, ha rendelkezünk a szükséges feltételekkel. Cégünk csapata felméri először is az Ön igényeit, és az árajánlatunk elfogadását követően gyorsan megkezdjük a kivitelezést, késlekedés nélkül. Szívügyünk az alapos, precíz munka.

A lakásfelújítási kivitelezési munkára garanciát biztosítunk. Több évtizedes tapasztalatunk a garancia arra, hogy bármilyen felmerülő problémát megoldunk. Egy lakás vagy ház felújítása hatalmas kihívás lehet a legtöbb ember részére. Pontosan ezért lényeges, hogy megfelelő szakembereket válasszunk. Bízunk abban, hogy megfelelő partnerek leszünk az Ön részére!

A telefonon történt egyeztetést követően felmérjük a felújítandó lakás vagy ingatlan állapotát. Majd megbeszéljük a kivitelezésre váró munkát, a felhasználni szükséges anyagokat. A megállapodást követően megkezdjük a felújítás kivitelezését, és folyamatosan egyeztetünk Önnel. A lakásfelújítás és átalakítás is alapos tervezést követel meg. Meg szükséges tervezni az ingatlan felújítás munkafolyamatait. Továbbá ki kell számolni a várható költségeket kalkulálva az előre nem látható kiadásokkal is.